luka jahitan normal terbuka

ade x ibu² yg ade pengalaman luka jahitan terbuka..sy dh 40 hari ari nie..tapi bekas luka jahitan yg terbuka bahagian kulit tu ade sikit lg yg x cantum elok..yg lain dh oke..cume bahagian atas yg dekat dgn bahagian kencing tu je yg x oke lg..ade ubt yg elok x? skrg tgh pakai gel duoderm warna hijau

2 Các câu trả lời

Saya rasa macam jahitan terbuka juga sis.. Macam mana yer? Perlu ke pergi klinik check. Sekarang 42 hari sudah