Sesiapa ada pengalaman gugur

Assalamualaikum ,mommy semua sape2 ade pengalaman gugur..cuma nak tau je..biasa dtg period awal bulan 4hb Period xdtg dr bulan 8 ..to xde cek upt..sbb bru bersalin bln 1..6hb dtg period tp warna coklat pekat ..tp hari ni keluar ketulan mcm telur ikan/lemak.. #MaafSekadarNakBertanya

2 Các câu trả lời

klau kuar seketul mcm perut ikan tu mmg dh gugur la tu,sy dlu cam tu jugak masa gugur 5week .. tp contraction kuat sgt2, 24jam sy tahan contraction skli dgn muntah pening yg teramat sgt.. lpas kuar seketul tu g scan dh tggal kantung je ,and lpas gugur tu sy bleeding 2mggu non stop..drh sntiasa ad,doc ckap normal klau lpas gugur drh byk mcm lpas besalin tp cuma kejap je dlm 2mggu camtu je.. pas tu dh okay and skrg msih ttc tggu yg bru pulak☺☺

ada sakit perut yg teruk x? Sbb kalau gugur perut akn sakit sgt. Seakan contraction wktu awal2 bukaan.

4y trước

ada tapi mcm senggugut ..lps kluar tu bru terasa sakit ,denyut2..bdan lemah..seram sejuk..