Minyak atau balm

Ade tak minyak atau balm yang boleh kurangkan atau keluarkn lendir macam berkahak pade baby ? Anak saye baru nak masuk 3 bulan and fully bf tapi kalau malam tu mesti die macam berkahak kalau muntah tu macam ade lendir2 tapi sikit jela die keluar kan. Setakat ni saye takde try mane2 balm atau minyak yang boleh keluarkan lendir tu sebab tak tahu balm atau minyak mane yang okey. Kalau ade minyak atau balm yang boleh buang atau kurangkan lendir berkahak baby boleh suggestkn tak mane yang okey dan berkesan ?

1 Trả lời

saya pakai minyak cengkih aromaterapi (wagas) lepas tuh tepuk percussion n bagi mandi dgn epsom salt.