Air Gula

Ade tak ibu2 yg pernah minum air gula sampai 3 kali sepanjang mengandung.. Sy dah minum 2 kali.. Alhamdulillah tak sangkut gdm.. 29week berat naik mendadak doc cakap kena minum air gula lagi. ?

15 Các câu trả lời

Saya minum 4 kli.. Sb result Gula rendah. Dahal sya ni gemok.. Blh pulak gula rendah.. Kli ke4 minum bru result OK tu pun sb dh 36w wktu minum hr tu.. Mgkn pembawakan..

sy tak de kena minum setakat ni, nurse ckp sbb xde keturunan kencing manis, umur 24, darah semua ok. tp xtahu la nti kan😂

Sy dh 27weeks,boleh ke nk ge cabut gigi????berdenyut sgt gigi bongsu....x tahan rasa nye..

Saya 28minggu ni kena minom laa. Next appoitment lagi 2minggu. Hope result nanti cun laa taksangkut 🙏🏼

Saya tak pernah minum lagi sebab takdee risiko . Lagi satu saya mami mudaa . Hihihi

Sy dh 2kali mnum air gula, alhamdullillah xde sangkut gdm.. Skang dh 30week. 😊

rabu nii minum untuk kedua kali 🥰 harap tak sangkut lah. pengalaman gak nii.

biasa dua kali je. mungkin sbb berat awak kot so kena amik lagi

Hr tu minum dah sekili..nanti 28 weeks kena minum pulak

Sya skrg dah 31w baru sekali je minum masa 13w