pregnant 8 week

ade tak ibu2 yang mse peknen dia ngis jeee sbb sakit pstu strsss.. sy ni kdang duduk diam ad je mnde tak kena dia jdi serabut kepala.. dulu tak dela cmni ttbe mse peknen ni dia rse mcm nak. stress je 😭

2 Các câu trả lời

I masa first trimester asyik menangis je sebab selalu sakit and terlampau sensitif 😆 Alhamdulillah second trimester ni mood okay je hihi

sis cuba kawal stress ya. tak baik untuk perkembangan baby. mungkin sis boleh call family/parents/kawan2 borak2

3y trước

tq . baiklah