Rasa stress/ serabut

Hii ibu2, nak tny.. sy bru 9w5d, tp sejak pregannt ni sy jadi stress dgn tiba2. Rasa nk menjerit, rasa tertekan. Xtahu sebab apa😅padahal sy ngn suami okey je. Ada tak ibu2 rasa mcm ni ? Mcm mn nk buat ye? Kdg bile jdi mcm tu, sy istigfar. Pstu dia dtg balik rasa stress tu. Tkt jdi makin teruk n boleh memudaratkan baby.

1 Trả lời

normal sbb berlaku perubahan hormon.ape2 kite kena kawal insyaAllah

4mo trước

Yeke. Risau plk sy. Tiba2 rasa stress, smpi brp week ye akan hilang ?