Opk negative, upt negative.. next period lbeh kurg lg a week.. ada kmgkinan tak utk pregnant?

Mommies.. nak tnye laa.. actually klau btol laaa ni rezki pregnant lg.. ni bby ke 2 laa.. Mse 1st bby.. mmg check upt jee 3 hari sblm period.. line dedua terang yakmat.. Sy mmg tak amek pape prancang.. sendiri jee..anak sy skrg dah 1tahun 1bulan.. Bbrp harinih rse lesu yakmat.. yg trok asyik nak mkn jeee.. pedas2 lak tu.. sy ni bkan laa kaki mkn..ahaha..ari2 lak ttbe rse sakit mcm sy 1st period...sbb sy klau period...1st jeee senggugut and sakit2 ni dtg.. sblm2 tu mmg tkde..dr anak dara lg.. Anak sy lak ttbe tanak berenggang lgsg even ada org lain dkt2 ngn dye kat uma..mogok tanak mkn pon yeee.. Ada laaa tnye 2 ke 3 knalan rpt.. kata nyee nk dpt adk lg laa tu.. sy mse tu tak laaa terfkir ke arah tu..byk sbb yg wt sy tak fikir cmtu.. antara nye.. jrg bsama, elak bsama wktu subur and suami buang luar.. Korang rse.. ada kmugkinan kee sy ni peknen tapi lmbt detect ke ape kan? #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

Boleh jadi lambat detect. Boleh jadi perubahan hormon. Saya pernah tanya doctor sbb ingatkan pregnant tp tak. Doctor kata saya tak selamanya anak dara so at some point badan saya mmg akan tiba2 lain for the first time 😌

2mo trước

It’s okay sis saya selagi tak period mmg saya keep on check upt. Kadang lambat detect.