Boring duduk rumah la momies

Kalau boring kt rumah nak buat apa ea hahaaa tepu sgt dh ni dgn pkp nye dgn laki asek kje je... hari cuti pon kje then mlm klau angin dy tnk brcakap no talking each other laa 😒😒 nasib je pkp ni klau tak dh lame aku lari balik joho ke mane ke hahaha

1 Trả lời

sya tanam pokok bunga sis,dari kat depan tu kosong smp dah penuh dgn pasu pokok bunga dah mcm taman.tiap2 mingu ke kedai bunga beli🤭..hobi baru suka plak tgok bunga2 hilang boring lepas melayan kerenah 4 org anak siapkan kerja rumah turun ke kebun bawak bby 5 bulan duduk dalam stoler teman ibunya bkebun🤭

4y trước

Bestnya mcm tu, saya nk try la tq 😊