Salam

Ade spa2 pernah alami rahim rndah msa prgnant tak ? Saya rsa mcm ade ketulan di lubang vagina tp saya tak pasti lagi tu apa sebab tnggu appoitment kt klinik bru sy nak bgtau nurse .. sy alami bnde ni stahun lepas saya melahirkan ank yg sulung skrg anak yg sulung umur 2 tahun dah .. usia kndungan skrg msuk 2bulan.. bhya tak rahim rendah ni msa prgnant?

2 Các câu trả lời

Sis da tanya nurse? Boleh share apa yg nurse ckp x sis? Sbb sy pon terasa ada ketulan dalam lubang vagina sy. Betul ke rahim rendah? Sy takut menganggu laluan baby nk klua nnt.

Cuba tnya orang yg berpengalaman 😊

5y trước

Puan, boleh saya tahu apa doktor maklumkan?