Tombong/peranakan jatuh

Hi mommies... Nak Tanya siapa yg pernah alami tombong/peranakan jatuh? Dan ape solution korang ambil? Sy baru lepas bersalin. Sebulan lebih da. Bru perasan mcm ade sesuatu dekat lubang faraj. Mcm benjolan bgitu. Bila sy sentuh, Dia keras tp tak sakit. Tolong jawab mummy2 semua. #SeriusTanya #risau_sangat

1 Trả lời

dah check kat klinik ke?

5mo trước

Da jumpa doktor sis. Doktor da scan tp rahim memang ada turun sikit tp tak la teruk sangat katanya..kena ambil masa sikit utk bagi rahim kecut Dan pilih je. So ape benda tu?? Risau pula.