Due bulan 12 ???

ade sesiapa due bulan 12 ??? saya 6.12.. hope jgn lewat ye baby.. mummy x sabar ??

65 Các câu trả lời

Saya pon. Mula2 scan 22/12 sama trikh birthday ngn sy. Sekali lg scan 10/12. Xkesah la mana2 janji baby sihat dan kuat. Xsabar nak tunggu bln 12. 1st baby😊

5y trước

Kita geng... #firstbaby

Saya....kot ikut late period 4.12..masebukak bulu merah 10.12...yg ni scn baru2 ni 5.12 plan...xpe yg pnting baby sihat alhamdulilllh

5y trước

boleh berubah2 ye sis

Wahhh sy pon xcited nak cpt bby first ni kluar 🥰 due date 25/12.. befday sy n somi bulan 1..😂 bole laa celebrate sekali kot 🤣

Kita geng bulan 12 kalau ikut due tu dlm app kata 8hb and doc bg jangkaan 10hb nanti...😄😄😄

Ikut lmp 10.12.19..ikut scan dokt 16.12.19..😍 Mana2 jer asalkan selamat baby n ibu..

5y trước

aamin insyaAllah

Saya pun bulan 12 🙋🏻‍♀️ 23/12. Hahaha takut lambat je keluar, masuk tahun 2020 😅

5y trước

baby 2020 😍

Sy klu ikotkn period 8.12.. tp doc confirmkn blik jd 10.12 ☺️ 1st baby ☺️

5y trước

Sama la Kita... 😊😊😊

sy..15/12..xsbar nk tnggu bby kuar wlaupn ank 3rd 🤭🤭

Saya 10/12 hahhaa bila scan jd makin awal.sbb bby makin besar😅

5y trước

seriuss sis.. kuar awal xpe.. 🥰🥰

saya sama ada 30 nov xpun 4 dec... x sabar nk tgk baby