pantang

ade sesiapa boleh share story semasa berpantang tak? emosi mcm mne yee..

2 Các câu trả lời

Masa pantang kena happy dan seronok,x boleh sedih2 atau stress..just enjoy the moment,kalau berkemampuan boleh upah cl,atau mak atau mak mertua jaga,kalau x pantang sendiri,jaga mkn,dan suami kena membantu..sbb sy lebih selesa pntg sendiri..bngun awal sikit utk mndi sebelum baby bgn,sy mandi air sejuk je lbih fresh,sy x bertungku sbb czer,sarapan..dalam kul 10/11 baru mndikan baby

emosi mmg celaru sikit wktu pantang. Especially utk ank first sbb xde pengalaman. Pasangan kena mainkan byk peranan wktu pantang. Sabar kena byk utk jaga ank n isteri. Kalau ada bajet lebih, ambik CL. Kurg sikit penat suami isteri sbb ada org tlg.