Puasa ketika pregnant

Ade pengalaman puasa ketika pregnant,mcmane keadaan diri,kandungan?mampu@bleh tahan ke tidak?ape yg perlu buat ...bleh share@nasihat pandangan??sy pregnant 5bln ...xpenah ade pengalaman

1 Trả lời

Biasa bab puasa ni..depend pd ketahanan bdn kita ketika itu mcmne stiap bdn adalah brbeza... Ada yg mmpu blh puasa..ada yg x..bila puasa bby kurang gerak atau bby slow shj prgerakkan..atau bby diam xgerak..yg tu mmg prlu berbuka asap