Tiada Buku Pink

Ade ke mommy2 yg beranak klinik gov tp takde buku pink🥲 saya sekadar brtanya saja sbb nk tahu apa akibatnya, lgipon org kata skrg buku pink wajib utk stiap ibu mngandung.. tp saya yakin akan ada ibu2 yg xbuat buku pink, boleh share sikit pemgalamn? #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

25 Các câu trả lời

tak sure apa alasan awak tanak bukak buku pink tp sy taw awak taw ibu mengandung perlu bukak buku pink.

Kenapa nak susahkan diri dan org lain (doktor & nurse)? Kalau jadi apa2 nak refer mana. Kena buat

kalau dia tak tahu dia hamil lah tiba2 nak beranak yg tiada buku pink ni.

Buku pink ni kira wajib sebab doktor nk pantau kesihatan ibu & anak.

Awk duduk kt mana? Kalau dekat sy temankan, kita pergi sama2