Anak menyusu sebelah shaja

Hi ade ke mommy dlm ni yg menyusukan anak sebelah shj? Ade ape2 kesan ke pd yg sebelah lagi tk yg tk di hisap tu? #advicepls #bantusharing

1 Trả lời

totally me ! hihi. sb Sy punya nipple sebelah xtimbul. bby xnk . apa yg jadi dekat Sy lahh. .. yg bby hisap tu dia akan jd besar . yg satu lagi kalau susu bnyk awak kena Pam. nnt bengkak susu. lama2 nnt breast yg bby xnk tu dia akan jd biasa je, susu pon akan berkurang . so xdak apa pon sebenarnyaa. kalau boleh bagi dedua, bagi laa dua2. mcm Sy, Sy stop bf Masa bby saya 9m sb dia xnk , now, my bby dah 1y5m. breast still lagi berbeza, makan Masa laaa jgk