Susu formula? Susu ibu nak

Ade ke ibu2 yg anak nye 4bln lbh cmpur susu frmula + susu ibu? Nak tanye ade ke yg mngalmi mslh yg same? Anak saye sblm2 ni mmng campur dri lahir, tp makin lame msuk 4bln ni anak sye klw susu ibu laju je dia habiskan kalau susu frmula kekadang dia buat bunyi2 nak muntah dan dia tolak, nak 30 min 40 min camtu baru dia nak susu formula, kenape eh?? Walhal susu frmula dan botol tu memang yg dia gune selalu 😅#bantusharing #seriusnanya #firstmom

8 Các câu trả lời

Boleh cuba susu s26. Susu s26 menyerupai susu ibu.

1y trước

Alamak hehehe saya guna enfababy gentlease. Protein dia lebih smaller in size dpd brand lain so senang perut baby digest. Not sure anak puan mcm mana. Or maybe cuba adjust suhu susu fm yg puan buat