6 bulan masih Bedong

Adakah disini yang anaknya sudah 6bulan masih dibedong ? Anak saya 6 bulan masih dibedong kalau tdr, kalau gak dibedong dia gak bakalan tidur yang ada jerit-jerit. Jadi saya bingung gimana caranya supaya anak bisa tdr tanpa di bedong.#seriusnanya

1 Trả lời

waduh bantu up ya Bun...anak saya cuma dibedong dua Minggu udah ga betah

3y trước

si adek ni beda sama kakaknya, kalau dulu si kakak dri lahir gak mau di bedong. kalau si adek dari lahir sampe sekarang masih di bedong. makanya saya bingung gimana ngatasinya 😂😂