Kurang Nafsu

Adakah semasa awal kehamilan , kurang nafsu atau perasaan utk bersama itu normal ?

7 Các câu trả lời

sya lak trimester ke3 dh kurang nafsu klau d awal2 dlu okay jerr ade nafsu lgi..org kta klau dh dkt2 due kerap brsama suami utk senang brsalin n utk cpt pmbukaan...

2y trước

Saya trimester ke2 ni.. sampai buntu x tahu mcm mane nak naik kan nafsu bersama.. mcm2 dah cuba buat tetap saya susah nak basah.. kesian jugak dekat suami.. harap trimester ke3 saya ok.. kadang fikir jugak sebab kita penat ke

Saya kurengg. Tapi nasib baik suami pun memahami. Keakadang dia mintak tu saya bagi lah jugak ikut mood & keadaan keaihatan badan masa tu 😅

3y trước

😂

Normal je... Jangan risau... Sbb hormon

Saya ingat saya je ada masalah ni

normal sis

Normal.

5y trước

Jangan risau, benda macam tu normal. Nanti dah masuk trimester kedua maybe dah rasa okay.