Ibu2 sekalian, Saya last period 4/3 .. baru2 ni 4x Saya check UPT positive ..

Adakah Saya perlu tunggu lagi seminggu untuk pergi klinik buat buku pink tapi sekarang perut Saya terasa sangat kembung je.

Ibu2 sekalian, Saya last period 4/3 .. baru2 ni 4x Saya check UPT positive ..
6 Các câu trả lời

tahniah puan...selalunya buku pink boleh bukak ...kandungan seawl 6 minggu ke 12 minggu ke bwh..😊 sbb sy bukak buku pink pon 7minggu...better gi klinik swstr tuk comfumkn kndung berapa minggu bru boleh bukak buku pink😊

Saya last period 7/3, dah pegi buku pink dah dkt klinik swasta. Skrg dah masuk 16 minggu. Mungkin sis pun lbh kurg saya.

3y trước

Ohh ye ke tu pelik tu, alhamdulillah tahniah sis😊

Tahniah puan. puan boleh hubungi pihak klinik ibu dan anak yang berdekatan puan.

tahniah puan . dh blh dh puan g klnik n buat buku pink

Tahniah sis