2x miscarriage

Adakah rahim saya tidak cukup kuat. 2x pregnant baby xda heartbeart?

2 Các câu trả lời

Xde heart beat selalunya 1st trimester. Keguguran 1st trimester selalunya disebabkan oleh janin tu sendiri yg xmampu bertahan. Keguguran 2nd dan 3rd trimester baru dikaitkan rahim xkuat. Lepas ni sis dan suami boleh banyakkan mkn mknn yg boleh tingkatkn kualiti sperma dan ovum. Boleh google

kdg bukan sebab rahim sis tapi sebab memang janin tu sendiri ta boleh nk menjadi, ta membesar atau kehamilan tu masih awal begitu sis semua yang terjadi atas kehendak Tuhan dan ada hikmahnya sis klu tiada rezeki, bayangkan ada anak syurga kita menunggu kita disana bukan semua org merasa sis Tuhan tu sygkan kita sis sebab tu dia beri kita ujian begitu