Hai semua sy just nk tnya pernah tak ibu2 .kena kencing je dia kuar darah acam last period yg ekor2

Adakah oky law acam Tu

4 Các câu trả lời

Kadang2 darah penempelan. Tp kalau dh keluar darah, normally klinik swasta dia akan bg duphaston utk kuatkan rahim. Folic acid bkn utk kuatkan rahim, tapi utk bantu pembentukan bayi sempurna.

9mo trước

terima kasih atas maklumat .. anak first x acam nie .. nie anak ke2 plak asik JD acam nie je

Saya pun pernah jd. Terus check dekat klinik. Doc bg ubat kuatkan rahim. Kadang-kadang itu normal utk early pregnancy. Kalau boleh elak kn buat kerja berat.

9mo trước

terima kasih.. sy pon dduk rumah JD cuma jge anak first je lh .. tak lh reyah sgt ..

tak pernah. better awak pergi check kat klinik.

9mo trước

sy dh pergi check dkt kk siap scan LG .. semua normal..pastu tak BG sy mkn ubat plak Tu .. tp sy pergi Beli folic acid dgn kuat Rahim je awak

Sy skrg tgh alami, 6weeks pregnant

9mo trước

7w awak ..