Ubat cacing

Adakah normal lepas anak makan ubat cacing akan cirit birit? Anak dpt ubt cacing jenama champs dpd KK. Lepas makan 3 hari tu trus cirit birit berlarutan smpai 5hari, kdg2 heavy & kdg2 skali 2je membuang tp cair la. Tp anak masih nak makan dan minum cuma akan keluar balik lepas tu lg2 kalau bg susu. Ada yg sudi membantu?#firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kurangkan dlu susu..bg air lain..mase dlm wad aritu doc Suh bg air kotak buah..air masak..tp ank sis blh mkn n minum alhamdulillah..satu lg kebersihan kena jge betul2 tau.baru ni ank sedara mak die pn bg ubt cacing dlm seminggu berak..najis melimpah2.kebetulan sy pergi n esokkan ank sy muntah..pastu berak2.masuk wad n ank sy jd hidrasi n hypo..dekat seminggu.ambil sample najis n rupenya kne jangkitan rotavirus..terjadinye sbb ank sy tersentuh kawasan najis spupu die y x sedar melekat mne2 Mase tu n x lap bersih.

kurangkan susu..bg air buah lg elok