KEPUTIHAN

Adakah normal keputihan ketika mengandung...ibu2 disini ade pengalaman yg same boleh share....bahaya atau x

2 Các câu trả lời

Normal tu sis. As long as keputihan tu tak berbau, tak gatal, tak berubah warna dan kuantiti tak terlalu banyak. Kalau ada ciri2 kat atas, kena ke hospital. Minta ubat keputihan yg masuk kat bawah. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

Bhaya utk baby...kot adew jngkitan kuman...prgi klinik dyew akn bgi ubt utk hilangkn kputihan...sye pon alami jgak