Keputihan

Ibu2 ada pengalaman tak makan antibiotik semasa mengandung? ade kesan ape2 tak pada baby?? risauu.. keputihan ada jangkitan kuman.. ??

6 Các câu trả lời

Kalo dri hosp and dokt mmg blh je sbb dorang tau ape ubat dan dos yg blh d mkn ketika pregnant..sya mkn antibiotik ok je alhamdulillah baby sihat.....

5y trước

ooo okey sis.. tq.. dktor klinik kshtn yg bgi..

ada..tp klu doc yg prescribe tu sis jgn bmbang..blh jer mkn..doc xkn bg ubat smbarangan time kt preggy..unless doc tu xtau sis preggy

Klu antibiotik tu doc bg xda kesan la dgn baby. Lain la.klu pegi beli sendiri tanpa arahan doc

5y trước

okeyy sis.. tq

Sy pon gbs...tp dr xde prescribe antibiotik pon..hri tu just dpt ubat insert tu je

5y trước

Sy guna ubat insert tu..tp.mcm xde beza pon...kputihan still ade n kaler kuning

Makan antibiotics tdk akn bagi kesan kpd kandungan

Apa tanda2 keputihan yg ada jangkitan sis?

5y trước

gbs