kerap menyusu badan

anak saya lelaki baru berumur 1tahun 9bulan, saya memang berniat nk menyusukan dia sampai cukup umur 2tahun, dan dia ada lg 3bulan sebelum saya ceraikan susu badan, tp saya rasa anak saya makin kerap menyusu badan, berbanding masa umur dia bawah 1tahun, adakah benda ni normal? saya 1st time jadi ibu

1 Trả lời

dulu ank 1st sy umur 18 bulan malam je menyusu sbb siang taska dia x minum susu sy pam.. tp sy keep ckp dgn dia nnty dh 2 tahun xboleh susu tau.. nnty minggu depan xleh susu tau.. susu dah xda... nk minum susu, susu dlm cawan je.. keep bercakap n remind dia.. alhamdulillah genap dia 2 tahun mmg dia x cari susu dah.. malam bila dia bangun sy standby botol air bg dia minum...