Lendir darah coklat

Adakah normal jika lendir bercmpur darah coklat di awal kehamilan.#ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy pun skrg 6w ada lendir coklat . Doc bagi duphaston. Klau jln byk akan kluar lendir tu. Harap2 xde apa la yea. Risau jugak.

3y trước

sye pun 6w skrg. sye last kguguran bulan 6 thun ni. ...hmmmm kne p hospital la esok

lendir darah coklat ni boleh jadi proses penempelan atau ancaman keguguran.

3y trước

puan dah jumpa doc ke. setahu saya siapa ada history keguguran, hamil seterusnya berisiko. so apa2 yg x normal, better jumpa doc, ye puan.

bykkan bedrest