kndungan 29week

Adakah normal berat bby 1.2kg?

14 Các câu trả lời

sy mse 28 1.8kg. Now dh nk msuk 36 xtau brp kk jarang scan klau pregggy xde mslh. Now dh rse mcm nk beranak. perut da jatuh sakit kjap2 😂

Itu berat yg septutnya for 29 weeks. Sy hr tu 28 minggu dh 1.6kg....doc ckp bby besar ni.

5y trước

Takpe Fieda. As long as tak ada GDM, okay je. Doc jelah cakap baby agak besar. Songsang yer? Takpe. Awal lagi. At least by 36 weeks masa yg cantik utk kepala baby kt bawah. Jangan risau ya.

sy 29w... hampir 1.6kg.... 32w.... 2.1kg.... rabu depan scan utk 36w...

normal sis,sama berat dgn bby sy jg,29 weeks berat 1200

sy time 28w aritu baby 1.14 pon ade yg ckp baby beso ..

Sy masa 29w berat baby 1.3 kg skrg 36w dah 3 kg . Huhu

Okay je rasanya. Sy scan masa 28w berat baby 1145gm

Standard berat bby.. sya pula masa 27w berat bby 1.3kg

5y trước

Haah tu la , saya pulak yg risau sebab lepas scan je doktor kate macamtu 😓

Normal sis, sy 33 weeks berat baby 1.8kg

Normal...sy 28 w pon 1.2kg jgk