Berat 1.2kg

Hi mums, pregnant 29weeks berat baby 1.2kg normal tak? Atau kena naikkan lagi

8 Các câu trả lời

sy last scan 29w 1495g...dr ckp xkecik or besar ..to pon sb sy mnum susu bnyk2...sb mase 26w sy buat 5d kat swsta pas2 detect berat bby dh bawah graf bru 8++g je bby..pas2 perut bby kecik dr week ..to kne refer kk scan after 3w naik dh...

Normal kan. Sy scan baby dh 1.58kg😂 risau besar baby nye tp kwn sy nurse dia ckp ok sbb ada +- 500g

Kena naikkan? Byk mase lg tu berat baby akan naik dgn sendiri. Takkan 1.2kilo sampai beranak.

Normal sbb saya p scan swasta berat baby 29w 1280g. Doc kata still dlm graf normal

Saya scan 28w berat baby 1.21kg .. normal je sis jnji atas 1kg

sy scan 28w haritu berat bby dlm 1138g.. dr cakap kecik

1y trước

Ohh xpe lah, kita dngr kata dr masing2. lain dr lain caranya. hehe

normal.. masih ada masa lg nk naik

Sy 31w berat baby 1.9

1y trước

saya 32w berat 2.1kg