Bintik2 merah yg timbul

Adakah ini kesan gigitan nyamuk? dah 2 3 hari tapi xbaik2 makin merah adalah.. ada ubat ataw cara utk menghilangkan nya x?

Bintik2 merah yg timbul
12 Các câu trả lời

update: terima kasih atas jawapan kalian.. sy dh jumpa doc btw before sy post soalan and doc pon xpasti apa.. sebb tu sy tanya disini kot ada yg pernah mengalami.. tapi xpe Alhamdulillah bintik2 tu dh pulih dan menghilang dgn sendirinya😊

rsa mcm kna gigit semut... sbb ank sy sllu kna mcm ne klau kna gigit semut... sy sapu minyak unta bby.. 3hri mcm tu ok da

anak sy kalau kena gigit semut atau nyamuk saya sapu vicks .cepat hilang merah n tak tinggal bekas sgt

Kene la jumpe doctor kalau dah mcm ni. Bukannya boleh suka2 je sapu ubat. Sini pun takde doctor.

Mungkin semut kecik. Kita tak nampak. Anak saya pun cam tu. Saya sapu minyak telon.

Rasanya bukan gigitan nyamuk tu. Lebih baik jumpa doktor supaya ianya tak melarat.

Better jumpa doktor. Semoga cepat sembuh ye bintik2 merahnya. Aamiin 🤲🏻

saye sapu cream aloevera je

Jmpe doc sis...cian bby

Mgkin smut atau pijat