is it?

Adakah ini darah implantasi klua sehari sebelum due period

is it?
7 Các câu trả lời

selalunya implantation bleeding tak warna merah. saya suggest sis monitor esok lusa or dalam seminggu ada fresh blood (warna merah) lagi tak and kuanti banyak tak lagi next time. kalau berterusan macam ni and sis pregnant boleh jadi threathen miscarriage. saya dah pernah gugur keluar warna macam ni lagi sikit daripada awak. so alert. bila saya pregnant 2nd time takdak langsung fresh blood macam ni. implantation bleeding saya sehari saja and warna brown. kalau harini saya macam ni should be okay but apapun saya would suggest sis check juga dengan doc nak pastikan kandungan okay

5y trước

InsyaAllah tqq dear..

Masa sy kuar sebenang/halus sngt warna darah fresh merah dlm discaj after buang air kecil 6hari sebelum tarikh sy ptt period. Lepas tu period lewat 10 pergi buat check up kat klinik kerajaan sbb masa tu husband yg demam(dia dpt tanda dulu ) so dah alang alang sy pun buatlah UPT..masa tu pregnant symptoms mmg dah ada.

5y trước

Ohh itu maksud ketulan tu janin ya...oh cuba tunggu smp 8weeks

Test upt...n try tggu esok lusa..drh makin byk ke x..sbb slalu fresh blood mcm ni mcm period..tp kalau positive preggy takut misscariage..sbb kalau drh lekat dia spotting je n agak coklat2..merah gelap gtu..xtahu la..tu sy..org lain x sure..😅

Biasanya darah lekat ni warna coklat. Kalau fresh blood, mungkin sis memang nak period atau ada masalah lain kalau sis mengandung.

Klau sis tak period masa terdekat ni boleh la check guna upt.

Not sure. Kalau sy brown pekat

5y trước

Sampai 12w baru stop

🤔🤔🤔