Baby lahir 25 weeks

Hi adakah disini yg beranak 25 weeks? Saya nk tanya, baby lahir pramatang 25 weeks, tk cukup bulankan, so macam mana kita ikut perkembangan dia? Ikut macam baby normal ka atau kita kira dia berdasarkan minggu lahir? Paham tk yg saya maksudkan😭 susah nk explainlah

11 Các câu trả lời

mcm sy dlu ank lahir 34 minggu..doc pakar suruh sy refer ikut mcm bby normal even prem... memula mmg knpiuse nk ikut mana kiraan lm2 nnti br ok esp bila dh msuk 1bulan ke ats umo nya..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

tak silap saya ikut perkembangan berdasarkan bila dia sepatutnya lahir. sebab perkembangan dia takkan sama dengan baby yg lahir time dia. tapi better sis tanya pada paeds.

3mo trước

Kan, misi cakap pun cam tuh, baby saya lahir 25w, pastu sekarang dah discaj, saya tanya dia berapa week sekarang, misi cakap 41w

alhamdulillah 25w lahir sihat smpurna. ank sy dlu lahir 26w tp brtahan hidup hnya 34minit 😔. after 3months , dianugerahkan ‘baby rainbow’ yg skrg dh brumur 5bln lbh.

3mo trước

Big hug for you🫶🏻

sy bg ank mkn ikut dia lahir..6 bulan dah boleh mkn..skrg ank sy da 12 thun..ni bby prem sy dulu..alhamdulillah so far suma ok je..

3mo trước

sy bg susu lactogen je masa bby..masa bby lahir 1.85kg..masuk umur sebulan berat naik jd 3kg..

salam.. sis.. sorry nak tanya sikit.. berapa kos sepanjang baby kat nicu ye?? mahal x??

3mo trước

Tk, discaj kmarin bayar tk smpai rm200

maaf tanya sis mcm mana boleh beranak 25w ? baby berat berapa kg ?

3mo trước

Lama juga, 3m 3w, Alhamdulillah tkda apa2, but hari kedua dia lahir tuh ada darah dkt tekak tp dr check tkda apa

ank 1st sy 29w..alhamdulillah dia ikut perkembangan cm bby normal..

3mo trước

Thank youu, nti saya tnya dr pakar, sbb ada satu appointment lagi

Cuba sis refer dengan dr yang lebih pakar 🙏🏻 semoga dipermudahkan

3mo trước

Haah, minggu dpn kot jumpa dr

Sorry lari topik, curious nya bsar mana yer bby 25week?

3mo trước

Ouuww tecik nya, kita saja nk thu sbb smaa week tgh pregnant, so nk byg bsar mna la dlm prut klau real dpan mata

faham tapi sy pun tak sure. kena perhatikan dua2 kot

3mo trước

Baik, nti insya allah saya tanya dr pakar