Risaukan kandungan

Hi ibu² saya nak tnya . Saya baru 25 weeks tapi dia mula megeras .bila waktu malam ja dia megeras kuat sangat pastu dia rasa pedih ulu hati susah nk bernafas 😩 normal ka kalau macam nih ?? Sebab saya baru 25 weeks saya risau jugak nih second baby . First baby dulu tak macam nih #seriusnanya #mommybuntu

1 Trả lời

Normal sis, sebab baby dah mula membesar.

3y trước

Saya anak No 3 baru rasa semua tu, sebelum² ni tak pernah kena. Tanya dekat misi, misi cakap normal