minum susu soya suam adakah bagus untuk awal kehamilan?

adakah boleh minum susu soya di awal kehamilan?

minum susu soya suam adakah bagus untuk awal kehamilan?
2 Các câu trả lời

jika ada cyst @ketumbuhan dkt ovari or fibroid tidak bgus dan tidak dgalakkn utk minum soya sbb ia pnyebab blh aktifkn cyst n bsrkn cyst or fibroid ...better minum air jus buahan dengan susu .tp kalau nk minum blh je..depend pd puan..jika ada cyst n fibroid jgn minum..xelok tuk kita

3y trước

most wlcme 😉

soya sbnrnya x bagus diamalkn ketika preggy.minum sikit x pa.kulit baby akn jd sgt sensitif jika trlebih minum.pnglaman kakak ipar sy sndiri.kulit baby x cntik.