Susu soya Vsoy

Siapa sini ibu ibu yang boleh share sikit pasal susu soya? Bagus atau tidak untuk ibu mengandung ? Saya tak minum susu jadi try susu soya vsoy #firstbaby #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

saya minum vsoy multigrain. masa mengandung hritu minum, hilang sikit hypo. inshaa allah boleh telan. wlupun pekat & sedap. cuba dulu beli dalam botol kaca dkt 7e so takdalah menyesal bila tak habis.

3y trước

skin baby menggelupas ke? haah mmg ada sbb doc kata overdue. tp kena rajin sapu losyen, inshaa allah hilang.