puasa

Adakah berisiko kalau sy puasa penuh ? Sebab skrang dh start alahan skit2 , cume rasa loya n penat .

puasa
2 Các câu trả lời

Tuk 1st trismeter..slalunya doc x galakkn tuk berpuasa.. tkut memudaratkn bby n mommies..bby perlukan zat yg ada tuk mmbsr..tuk mmbntuk dgn sempurna spnjng 1st trismeter...

4y trước

Amin insha allah sis ..tq atas nasihat . Sy akn jage elok2 kndungan ni . Tq sis

kecik lg ni baby.. doctor tak sarankan first trimester utk berpuasa sbb embryo nak membentu perlukan zat..

4y trước

Awak boleh pergi dkt profile sy.. sy ada letak apa doctor Izzat bgtau.. haha ala sy yg 2nd trimester ni pn tk puasa penuh thun ni.. sbb saya dh strt jantung degup and ada anemia.. huhu