baby tak bertambah tinggi

Adaka baby korang tak bertambah tingginya?baby saya still 66cm 3month to 4month..sebulan tak btmbah tingginya.. beratnya pula alahaii makin bertambah 7.4kg to 8.4kg..

1 Trả lời

baby sy pulak berat tak tambah masa 4 bulan. tinggi pulak naik 3 cm setiap bulan. nurse ckp kalau graf dlm paras normal perkembangan anak masih ok. jgn smpai graf kena kawasan kuning .

5y trước

Sebelum ni baby naik 6/4 cm tiap bulan cuma masuk 4 bulan tinggi tak naik..nurse kata normal..adaka ini.tanda2 anak.sa rendah😂😂