ingin tahu

Ada yg sama kes cm sy x...kandungan sy dh 14 minggu start tghari tdi sy rasa perut sy belah kanan tertarik2 lg2 bile nk batuk atau bersin akn tertarik kuat and 1 lg tulang area miss v belah kanan rasa sakit n lenguh2 cmtu...

2 Các câu trả lời

ohh biasa memang cepat sakit bahagian2 tu.. as long as takda bleeding atau cramp yang melampau sepatutnya takda apa. jangan risau mmg normal sbb badan kita makin merenggang kadang pusing ka batuk ka aoa sikit mesti urat mana2 tarik.

Normal sis..and jgn risau..sy sendiri pun mcm tue jgk