Upt guardian

Ada yg pernah try brand guardian tak upt nii, kalau mcm ni kira positif ke

Upt guardian
2 Các câu trả lời

double line samar samar , boleh check balik nanti after 2/3 hari macam tu . maybe sbb baru lagi kot samar samar . sbab saya dulu mcm tu samar samar lepas 2hari saya check wktu pagi air kencing yg first . dh tk samar samar . then baru beli yg clear blue and result pregnant.

positif..sy bila dpt mcm ni sy bli upt shopee... bli bnyk²😂 hari² sy test🤣🤣 Smpai Line dia terang.. dh terang tu sy stop la test upt😜 kira kalendar plk..buka apps,8mggu ke atas p klinik buka buku..

9mo trước

Alhamdulillah, betul sis saya dah gi klinik checkup dr pun cakap positif 🥰 rezeki selepas ttc hampir 2y