double line after 5 minute. valid n positif tak?

Hi momies out there..nak tnya kalau double line naik after 5 minit valid tak? Upt guardian. Kalau ikut insruction baca within 5 minute.?Yg cmni positif ke

double line after 5 minute. valid n positif tak?
14 Các câu trả lời

try test lain sis..in shaa allah rezeki sis.. mcm saya..bukn 5mnt..but after semalam bru perasan naik double line😂..even dah tak valid result tu..but after test guna clear blue cnfirm pregnant😍

better repeat sbb kabur sgt n lmbt result keluar even within time window. Sbb pernah kena cmni. end up period lps tu.

nampak macam.positif. stay positive mind and teruskN berdoa..buat sekali lagi test ya puan.

positive tu..try lg 3 4 hri,line akn makin jelas & terang

repeat lg skali next week, InshaAllah ada rezeki awk 😊

Ya positive, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

sama saya juga. kabur mcmni.

5y trước

Nnti kita cuba lg ok

Yea positif ni .. congrats mummy

5y trước

Hhe. Thanks awak.doakan sy ya

repeat another 1 weeks

Try again if musykil