Bersalin Czer

Ada yg bersalin czer,?? nak tnya pendpt Sy dah 3 bulan lepas bersalin, tpi perut masih besar mcm mengdng. Mcm mana cara nak kempiskan?

6 Các câu trả lời

Sy btungku, tp bukan kwsn czer.. Area blkg.. Bengkung ikot kselesaan ibu, plekat is better than cangkuk.. Jgn terlalu ketat, tkt dlmn still baru.. Sy bru 5months plus, baru start minum air inai+halia nk kempis perut

3y trước

Hi sis..inai ni daun ke serbuk?kalau minum air kunyit blend boleh x?

Ada buat urut lps pantang tak sis untuk yang czer? Saya buat urut lepas pantang baru perut x macam ngandung 3 bulan. Tapi cakap siap2 la kt tukang urut bsalin czer.. Pas urut rasa ringan n kempis cikit perut..

3y trước

Sis berurut tu masa lepas bedah berapa lama?

Masa pantang saya bengkung je perut..letak minyak panas..cuma jgn bg kena kwsn luka tu..berurut..kawasan yg boleh sahaja..

Sapu lotion pns..dan bengkung 😉

Berbengkung,,spu losyen panas

4y trước

Ok sis... Sy cari nanti! Tq sis

Sit up