skip makan zincofer

Ada yang skip makan ubat zincofer tak? Ada effect pape ke pada baby kalau tak makan ubat? Ada nurse ke sesiapa boleh bantu atau share tak mengenai effect skip ambil ubat zincofer semasa hamil? #terimakasihsemua

2 Các câu trả lời

Dlm zincofer ade iron,ade acid folic... 1 Iron ni utk naik kn hb kita.. bila hb rendah kandungan jd risiko dimna nnt bsalin blh tumpah darah.. 2. Acid folic ni penting sgt² utk baby..utk tumbesaran dia di dlm kandungan,utk elak kn kecacatan,spina bripida,dan mcm² lg.. So fikir² kn la kalo nk skip...

4y trước

Tqvm 😊

saya tak pernah skip makan zincofer... setiap hari saya makan