Anemia in pregnancy

Ada yang darah rendah ke? Boleh suggest mommies makan apa untuk naikkan darah? Saya naik turun, 9.8 pstu 10.6 susah nak dapat 11 keatas 😭 makan buah sayur semua dah ikut macam dr advice pun sama jugak. Risauuu. Sekarang week 19

2 Các câu trả lời

kalau boleh minum susu try minum susu rizqi mamadil. sy sebelum ni 11 lebih je. lepas minum susu rizqi ni naik 12.8. pastu maintain je.. sy da 32w alhamdulillah hb maintain.. sy minum susu pagi then mkan iberet malam sebelum tido

Hi mommy, boleh cuba pati delima 😊