Tips naikkan hb😁.

Ada x yg tahu mcm mna naikkan hb?? Mula2 dlu 11.4, then next app drop 10.6, skg dh 8.7 😵. Kkia x kasi tukar ubat lain pn tetap jgk bg 4sekawan tu, cuma yg iron tablet tu kena mkn 2 biji 2x shari. Saya x makan hati ayam, kerang dan mmg x brp mkn sayur 😅.. any suggestion pemakanan@minuman ? #24weeks

41 Các câu trả lời

Makan iberet + jambu batu komfem ok tapi pastikan cara makan betul ya 2 jam sebelum atau 2 jam selepas makan dan 2 jam lepas makan ubat baru boleh ambil kafein atau susu