tabita skincare

ada x yg pakai tabita time ngandung? dah 7 bulan ngandung, sy pakai lagi ni. takde efek kan?

20 Các câu trả lời

sy guna tabita.. if kulit dh ok..stop pakai toner n krim2 die... pakai cleanser yg ade mercury tu toner die.. cleanser die ok je

Bukan ke produk ni kkm pernah kluarkan kenyataan yg bahaya? Jaga2 ada bhan dlm kosmetik bleh bg effect buruk pd kandungan.

penah keluar tabita ni tak elok pakai.. boleh kena kanser sbb dia ada paraben tkslp sy.. dh lama dh bnda ni diberithu

5y trước

Yeke sis, sy pakai ni dah masuk 8 bulan...

tabita xelok pki sis.. pregnant ke x, elakkan... sbb ade kandungan merkuri..

Sy pregnant xpakai apa2 pakai sabun kambing je muka takut efecy baby ke ap

Saya dulu pakai tabita. Lepastu stop. Sebab bahaya untuk janin sis

Walaupun tak pregnant jangan pakai sis. Chemical tinggi

Produk paling sampah

5y trước

sy dah masuk 9 months pakai, takde apa pun jd. baby pun sihat je dlm janin. muka pun flawless

Check ni

Mercuri