pakai skincare

ada x sape2 dlm ni yg pakai skincare seawal ngandung sampai beranak.. Ada masalah x pd baby yg lahir tu..sbb doc kata pakai skincare yg x de bahan merbahaya..tp susah nk tahu produk mana yg x merbahaya..muka sy berjeragat..berhenti pakai produk..muka makin teruk..blh bg cadangan skincare apa yg korang semua pakai elok utk jeragat n x de kesan pd baby korang yg baru lahir tu.tq

10 Các câu trả lời

Oh marykay ank saudara ada jual.kakak ipar pakai dh sethn x berapa serasi kot...sbb produk organic slow ckit katanya...nati akk cuba yg tu kot sesuai dgn akk.terima kasih.

Boleh try youth shaklee..amek travel pack dulu..product ni100%vegan..selalunya organic ni effect dia slow tp youth cepat gak kesan dia..try la 😊

5y trước

Oh ada..trail..blh lh kalu nk cuba nati..tq ye..

Saya pakai n saya jual basic skincare donneaz. Dia ada serum n cleanser. Saya mmg x pakai krim siang malam ni😊boleh ws saya sis 01111733283

5y trước

Oh ok terima kasih .nati kalau nk cuba akk pm sis.

Ni senarai bahan dalam skincare y patut dielakkan

5y trước

Sama2

Boleh pakai mary kay.. inshaAllah ok.

I pakai skincare herbalife sebab dermatology tested.

5y trước

Hehe sama laa, breakfast fully ambil F1 shake. Sebab 6weeks ni asyik loyaa jee. Bangun tidur terus ambil F1 dulu sebelum rasa loya. Hehe most welcome akak 🥰

Pakai charms.. Takde efek.. Kulit pun fresh

5y trước

Tulah..x semua kulit sama..akk pun pakai set sbb akk stokis charms..tp nasib akk ni yg x baik..mungkin sbb umur dh lebih dr 40 thn huhu..marykay kakak ipar pakai tu lah..dia pun dh brhenti sbb lambt kesan kot muka dia mcm akk keras mcm batu hihi..

Skincare yg elok mcm noir, marykay

Boleh pakai Mary kay...

5y trước

Terima kasih..

Bleh try cetaphil

5y trước

Sme2...😊