klinik utk bt detail scan kat jb

ada x yg duduk jb kat sini?? kat klinik mana yg doc yg bgus bt detail scan? dan harga pun berpatutan? suggestion plz ? dan brp week patut buat detail scan ya?

8 Các câu trả lời

jb tak pasti tp sy bru lps buat haritu weeks 18. tp doc syorkan weeks 20-22 lg bagus. sy mse tu trawal sbb dpt information slh dr staff kt sne tp alhmdulillah ade jugak yg dpt detect. and sumenya normal inshaAllah

Klink Dr Z,tmn daya Rm130. Klinik my family,skudai Rm150 kot kalau tk silap. Klinik Dr Suria,Tmn daya Rm 130. Recommend utk buat 20w ke atas

detail sebaiknya 18 hingga 22 week sahaja . doc kerajaan bgthu sy😊 tu waktu sesuai sbb lain² bby da besar susah nk nmpk

sy kena 20week 7/7 ni..UTK apa ek detail scan ni..Sb xpnh BT sblm ni

3y trước

nk scan lbh details misalnya brpe jari dia, tulang dia normal x, air dlm tgkorak dia normal x, jntung brlubang x. haaaa mcm tu la. tp xsemua la dpt scan cume trtentu shje. cer awk google.

ni y kwn sy shared smlm. die baru je scan detail

Klinik Hana dekt Adda Hight klinik tu bagus.

3y trước

Oo…ok2..hari tu sy scan 5D

Klinik Medissa Care, Bandar Baru Uda.

klinik di jb