bantuan

Ada x yang sudi bantu saya. Saya perlukan sedikit duit untuk beli pampers anak. Tinggal untuk pakai esok je. Sesiapa sudi bantu boleh hubungi saya segera.

8 Các câu trả lời

ya allah..ada lagi org susah dari kita...apa2 pun semoga awak d permudahkan urusan....amin .

Awk pakai lampin pakai buanglah. Mcm zaman2 kita kecik2 dlu save sikit...

3y trước

lampin pakai buang ke lampin cuci tu. 😅😅😅

ada tak sudi bantu saya untuk beli susu anak rm50 pun cukup suda

Hmmmm,, cam pelik,, apa2 sy doakan semoga urusan awak dpermudahkan..

2y trước

sya setuju dgn @hashi .. walau ramai yg scam tapi ramai jugak mmg btol perlu kan .. jgn byk tnya kalau nak tlg and jgn tnya bab saudara family x tlg ke .. kita x tau family dorg mcm mana .. ada jenis family toxic berat berkira nak tlg ..

maaf tnya suami sis mana..dia x cuba mtk bantuan zakat ke..

cuba mintak zakat or baitulmal

Boleh bg no hp

3y trước

maaf sis baru buka app nie. tq sudi bantu

Hmmm