perlukan barang baby

Hye assalam ade ke yg boleh sumbang kan pampers dgn susu baby? Sye nk menyusu sendri tpi susu x byk.. ank lapar lgi.. sye single mom bantuan kerajaan pun x dpt...hrp sgt ade yg sudi bantu...sye terime je walaupun yg lme ii punye ke..sye terime barangan sahaja taknak duit...nnty ade yg kata amik kesempatan...sye btul ii terdesak#bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

better sis share no tel & duduk kt area mne.. klu2 ade yg nk mbantu nant..

Post guna real account sis. Semoga dipermudahkan