pergerakan

Hii mommy2. Ada tak siapa2 yg pregnant dh 25/26w tpi tak aktif ..ni dh bbrpa hari tk aktif..sehari kdg gerak 2/3 kali tu pon pelahan sgt tk mcm sebelum...tu normal or x?

5 Các câu trả lời

Better pegi check. Klu rasa mcm luar kebiasaan terus g klinik atau pac dewan bersalin hosp. Doc akan pantau heartbeat baby. Jgn ambil mudah sis. Takpun cuba sis baring mengiring ke kiri dan pantau pergerakan baby. Cuba jgk minum air sejuk utk trigger baby. Klu xgerak jgk pegi la klinik sis.

Kena prgi hosp scan Sbb nurse dkt klinik saya pernah cerita pengalaman mommy tu dia tk buat kiraan baby tu Pastu last2 baby dah takde , meninggal dlm perut Semoga sis dan baby tkde papa la ye

kalau tak sdp hati better peegi cek sis. Mcm kurang sgt tu kalau 2/3 kali je

pergi la klinik swasta scan tgk heartbeat baby

Better sis pergi check kk...