KANTUNG

Ada x sesape mslh mcm sya, kantung x cantik..x bulat..meleper bujur..kemek sikit..ada x doktor bgtahu knp dan bgmn nk elak..sya dh tya, doktor x jwb pun..dia cuma jwb tu biasa berlaku..sya x nk bila mengandung lg, perkara sama berlaku lg..sbb emosi berpantang slps melahirkan dgn berpantang slps kehilangan sgt berbeza..too hurt..??

5 Các câu trả lời

Saya trm tu semua aturan tuhan..tp kot kot lh doktor ada ckp sbb pemakanan..sbb supliment yg diambil..sbb kantung tu drpd kromosom..gen..kromosom xsihat kot lh ada punca..itu sya nk tahu klau lain lain doktor ada cakap..kot klau doktor ada bg advise pd sesiapa utk penjagaan pemakanan diet atau apa apa spy kromosom yg dihasilkan cantik.

sy mase scan 6w pn same kantung lonjong xcantik doktor bg ubat kuat rahim..mase 8w scan smula alhamdulillah kantung ok..skng dh 11w harap xde mslh pape dh..

Mmg xdpt elak sis. Semuanya rancangan Tuhan.

mcmna nh d elak kn sis klu dri rncangn than

mcmna d elak kh klu dri rncngn than